Saturday, 2024. gada 27. aprīlis
Teksta izmērs:

Reģiona garšas Riga Food 2021

26 Aug, 2021

Arī šogad Rīgas plānošanas reģions ar savu stendu gatavojas piedalīties 26. starptautiskajā pārtikas industrijas izstādē “Riga Food 2021”, kas no 9. līdz 11. septembrim notiks izstāžu centrā Ķīpsala https://www.bt1.lv/rigafood/

Rīgas plānošanas reģions jau divus gadus ar labiem panākumiem ir piedalījies starptautiskajā pārtikas industrijas izstādē “Riga Food”,  atbalstot mazos pārtikas ražotājus, attīstot zīmola “Rīgas reģiona garša” atpazīstamību, ko veido vietējā produkta unikalitāte: labas garšas un kvalitātes vietējais produkts.

“Riga Food” ir plašākā pārtikas izstāde Baltijas valstīs, kas ik gadu iezīmē nozares attīstību kopumā, izceļ jaunumus un sniedz iespēju iepazīties ar nopietniem un uzticamiem nozares uzņēmumiem. Ķīpsalā ikviens gardēdis var smelties idejas savai ēdienkartei, nogaršot daudz ko jaunu, kā arī veicināt sava biznesa attīstību.”

Rīgas plānošanas reģiona Uzņēmējdarbības atbalsta centrs, veidojot kopējo ekspozīciju Baltijas nozīmīgākajā pārtikas nozares notikumā – izstādē “Riga Food 2021”, ir aicinājis pašvaldības ieteikt 2 mazos uzņēmējus, kas ražo pārtiku un varētu izstādes apmeklētājiem: gan profesionāļiem, gan ikdienas patērētājiem izcelt Rīgas reģiona garšu. Rīgas reģionā tapušie pārtikas produkti arī ir sava veida reģiona identitāte, kas tiks popularizēta plašākai sabiedrībai.

Lai samazinātu izstādes atcelšanas risku, “Riga Food 2021” tiek rīkota zaļajā režīmā. Zaļais režīms nozīmē, ka ikvienam klātesošajam, būs jāuzrāda derīgs Covid-19 sertifikāts, kas apliecina, ka persona ir vakcinēta pret Covid-19 vai pēdējā pusgada laikā ir pārslimojusi šo slimību. Pie ieejas Izstāžu centra teritorijā pirms biļešu kasēm tiks veikta sertifikātu drošības kontrole.

Papildus informācija par izstādi: https://www.bt1.lv/rigafood/read.php?subid=10867

Vai Rīgas plānošanas reģiona Uzņēmējdarbības atbalsta centrā dace.grinberga@rpr.gov.lv vai anda.sprude@rpr.gov.lv  .

© Rīgas plānošanas reģions. 2022 / Izstrādātājs
Paziņojums par sīkdatņu izmantošanu
Mūsu portālā tiek izmantotas sīkdatnes. Lietojot portālu, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. Uzzini vairāk!