Trešdiena, 2024. gada 3. jūlijs
Teksta izmērs:

Biznesa ekspreša pieturas Rīgas reģionā

01 Jūn, 2015

Šā gada 9.jūnijā Rīgas reģiona iedzīvotājiem, inovatīvo biznesa ideju konkursa Biznesa ekspresis ietvaros, būs iespēja apmeklēt praktiski informatīvos seminārus par uzņēmējdarbību.

Pirmā pietura būs Rīgā, AS „Swedbank” galvenajā ēkā, Balsta dambī 1a, kur laika posmā no plkst.10:00 – 13:00 dalībniekiem būs iespēja uzzināt par uzņēmējdarbības būtību, tās uzsākšanu, par sagatavošanās posmu idejas realizēšanai, kā arī dzirdēt pašu uzņēmēju viedokli par biznesa vadību. Tāpat būs iespēja uzzināt vairāk par pašu konkursu un tā sniegtajām iespējām.
Šajā pat datumā, plkst.15:00 būs iespēja tikties ar Biznesa ekspreša komandu Ogres novada domes telpās un gūt vērtīgu informāciju par uzņēmējdarbību un konkursa norisi.
Pieteikties semināriem iespējams līdz š.g. 5.jūnijam, sūtot e-pastu uz info@biznesaekspresis.lv, kur nepieciešams norādīt vārdu, uzvārdu, telefona numuru, kā arī semināra norises vietu.

Konkursu Biznesa ekspresis organizē Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija, sadarbojoties ar Valmieras Biznesa un inovāciju inkubatoru.
Finansiālu konkursa atbalstu nodrošina Norvēģijas finanšu instruments, AS Swedbank un SIA VALPRO.  Informatīvo atbalstu nodrošina RE:TV, Radio SWH, Radio SWH+, Radio7, Kurzemes Radio, Radio Tev.

 Darba kartiba rīgā

 Darba kartiba ogrē

Uz tikšanos semināros!

Vairāk informācijas:

Ilze Mauriņa
Biznesa ekspresis vēstnese
E-pasts: ilze@biznesaekspresis.lv
Tālrunis: 29196823
www.biznesaekspresis.lv

Facebook: BiznesaEkspresis

Twitter: @B_ekspresis
Draugiem.lv: BiznesaEkspresis 
© Rīgas plānošanas reģions. 2022 / Izstrādātājs
Paziņojums par sīkdatņu izmantošanu
Mūsu portālā tiek izmantotas sīkdatnes. Lietojot portālu, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. Uzzini vairāk!