Piektdiena, 2024. gada 27. septembris
Teksta izmērs:

Aizvadīta SuRuMo projekta partneru sanāksme Rīgā

01 Sep, 2024

Augusta beigās norisinājās projekta SuRuMo partneru sanāksme Rīgā.

Pirmā diena tika aizvadīta kopsapulcē ar prezentācijām no partneriem un Interreg Central Baltic programmas sekretariāta, kā arī norisinājās darbnīca projekta nākamajam solim: fokusa grupām pilotteritorijās kopā ar pašvaldību speciālistiem un vietējiem aktīvajiem iedzīvotājiem.

Partneru sanāksmes otrajā dienā apmeklējām divas projekta pilotteritorijas Rīgas plānošanas reģiona teritorijā – Mārupes novadā ciematā “Lapsas” un Ķemerus Jūrmalas valstspilsētā. Abās vietās tikāmies ar vietējiem iedzīvotājiem, lai apspriestu aktuālos izaicinājumus teritoriju mobilitātes jomā.

Bez Latvijas partneriem sanāksmi apmeklēja arī Zviedrijas partneru delegācija, tostarp vadošā partnera AB Östgötatrafiken pārstāvji, kā arī pārstāvji no Östergotlandes reģiona (Region Östergötland), Zviedrijas Nacionālā ceļu un transporta izpētes institūta (The Swedish National Road and Transport Research Institute) un Linkopings Universitātes (Linköping University).

Projekts SuRuMo ir Eiropas INTERREG Centrālā Baltijas jūras reģiona programmas projekts ar mērķi uzlabot ilgtspējīgas mobilitātes risinājumus apdzīvotās teritorijās, kas ir grūti sasniedzamas bez privātā autotransporta un pieprasa cita veida mobilitātes risinājumus.

Vairāk par projektu

Galerija

© Rīgas plānošanas reģions. 2022 / Izstrādātājs
Paziņojums par sīkdatņu izmantošanu
Mūsu portālā tiek izmantotas sīkdatnes. Lietojot portālu, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. Uzzini vairāk!