Piektdiena, 2024. gada 6. septembris
Teksta izmērs:

POWERYOUTH pasākumi sadarbības grupas dalībniekiem

Kapacitātes stiprināšanas programma

Informācijas apmaiņas veicināšana, piemēram, zināšanu apmaiņa par finanšu, tehniskajiem, normatīvajiem un sociālekonomiskajiem jautājumiem saistībā ar enerģētikas intervencēm, projekta ietvaros izstrādāto POWERYOUTH biznesa modeļu un protokolu izmantošanas veicināšana.

Politikas semināri

Pasākumi, kas iepazīstina ar projekta rezultātiem, gūtajām atziņām, sniedzot ieteikumus energopolitikas virzienam un attīstībai valsts un Eiropas Savienības līmenī, atbalstot diskusiju par uzņēmējdarbības modeļiem, metodoloģijām, instrumentiem un paraugpraksi kolektīvo enerģētikas darbību izstrādei, finansēšanai un īstenošanai.

Info Dienas

Ietver lekcijas, prezentācijas, izstādes, paneļdiskusijas, konkursus un reklāmas stendus par energokopienu tēmu. To mērķis ir veicināt izpratni, prezentēt projekta atbalsta programmas un iepazīstināt ar jauniešiem – energokopienu vēstniekiem.

Vebināri ar ekspertiem

Tie tiks organizēti, lai nodotu tālāk zināšanas un pieredzi, kas iegūta, izmantojot POWERYOUTH projektu, un turpinātu apmācīt nākamos Jauniešu Enerģētikas kopienas līderus. Sadarbības grupu eksperti tiks aicināti dalīties savās zināšanās.

Koprades darbnīca

Tās mērķis ir veicināt līdzdalības pieeju tādu risinājumu izstrādē, kas atbilst iesaistīto vietējo kopienu īpašajām vajadzībām. To zināšanas palīdzēs pielāgot projekta aktivitātes vietējām vajadzībām.

Intervijas ar ekspertiem

Organizētas projekta sākumā. Tās sniedz ieskatu par regulējuma, politikas, finanšu un tirgus šķēršļiem, kā arī praktiskus padomus par juridiskajiem jautājumiem, tehnisko zināšanu nodrošināšanu un izceļ finanšu, tehniskās, regulatīvās, juridiskās un sociālekonomiskās problēmas.

© Rīgas plānošanas reģions. 2022 / Izstrādātājs
Paziņojums par sīkdatņu izmantošanu
Mūsu portālā tiek izmantotas sīkdatnes. Lietojot portālu, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. Uzzini vairāk!