Trešdiena, 2024. gada 3. jūlijs
Teksta izmērs:

Noslēdzošais SMEPRO REG pieredzes apmaiņas brauciens notiek Rīgas reģionā

07 Nov, 2023

Aizvadīts noslēdzošais projekta SMEPRO REG pieredzes apmaiņas brauciens. Šoreiz reģiona organizēts un vadīts, demonstrējot Rīgas reģiona uzņēmējdarbībai raksturīgo un unikālo. Triju dienu garumā plānošanas reģionu uzņēmējdarbības pārstāvji apciemoja gan Jūrmalas un Radošo industriju biznesa inkubatorus, gan neskaitāmus iedvesmojošus uzņēmējus, gan Bulduru tehnikumu kā izglītības iestādi.

Sociālais uzņēmums “Visi var”, kā arī uzņēmumi SIA “Kvist” un “Live paper”, kā arī beigu vizīte Āgenskalna tirgū ar SIA “Garkalnes mājas vīni” dalību ievadīja pirmo pasākuma dienu. Otrajā dienā dalībnieki apciemoja Carnikavas novadpētniecības muzeju, SIA “Krupis”, kur ar nēģu zvejas un gatavošanas mākslu lepojas ģimenes uznemums, un baudīja īpašu priekšnesumu “Austrumu robežā” vakara noslēgumā.

Pēdējā diena sniedza ieskatu Mārupes biznesa parkā “Business garden Riga”, un noslēgumā ar fascinējošu stāstu Air Baltic pilotu akadēmija iepazīstināja ar savu funkciju un darbības īpatnībām. Projekta garumā iegūta neatkārtojama pieredze visu Latvijas reģionu plašumā, kas dos neapšaubāmu ieguvumu visiem dalībniekiem.

Galerija

© Rīgas plānošanas reģions. 2022 / Izstrādātājs
Paziņojums par sīkdatņu izmantošanu
Mūsu portālā tiek izmantotas sīkdatnes. Lietojot portālu, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. Uzzini vairāk!