Ceturtdiena, 2024. gada 4. jūlijs
Teksta izmērs:

ATPAKAĻ

Putukrējums

Košs un dzīvespriecīgs plastilīns bērniem.

Kontakti:  

SIA “Putukrējums”, Mārupes novads

Daina Horeva, Inese Sustriņa,

Tālr.: +371 20205440

E-pasts: info@putukrejums.lv

https://www.putukrejums.lv/produkti/

https://www.instagram.com/putukrejums.plastilins/

Piedāvājums:

Košs un dzīvespriecīgs kā varavīksne ir “Putukrējums” ražotais plastilīns! Tas ir gatavots no dabīgām izejvielām, mīksts un viegli veidojams, vairākkārt lietojams. Lielisks veids kā nodarbināt mazos pirkstiņus un attīstīt bērna radošumu un iztēli!

Piemēram, Ziemassvētku radošie komplekti – Ziema, Sniegavīrs un Piparkūku vīriņš veidoti, lai attīstītu bērna radošumu un iztēli caur rotaļāšanos ar dažādiem priekšmetiem, tekstūrām un materiāliem, tā veidojot savu tematisko pasauli. Komplektā iekļautās detaļas dos iespēju bērniņam, pašam veidojot bumbiņas, uzcelt sniegavīru, lietojot formiņas, greznot eglīti, un veidot savu Ziemassvētku stāstu. Katrs komplekts satur no dabīgām izejvielām gatavotu trīs krāsu plastilīnu, atbilstoši tematikai piemeklētas lietas bērna radošām izpausmēm, divas formiņas.

Ļaujiet bērnam darboties pašam – veidot, sapņot un iegrimt iztēles pasaulē.

“Putukrējums” radītājas Daina un Inese no Piņķiem ir divu bērnu mammas un augstu vērtē kvalitatīvi ar bērniem pavadīto laiku. Arī viņas, bērniem augot, bijušas dažādu izglītojošo lietu meklējumos, lai palīdzētu viņiem attīstīties. Tā radusies ideja par pašu gatavoto plastilīnu, jo šo produktu viņu bērni patērēja daudz, un bijis liels izaicinājums atrast mazajām rociņām gana mīkstu un dabai draudzīgu plastilīnu.

 

© Rīgas plānošanas reģions. 2022 / Izstrādātājs
Paziņojums par sīkdatņu izmantošanu
Mūsu portālā tiek izmantotas sīkdatnes. Lietojot portālu, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. Uzzini vairāk!