Ceturtdiena, 2024. gada 4. jūlijs
Teksta izmērs:

ATPAKAĻ

Emīlijas gardumi

Mājās gatavoti konditorejas izstrādājumi.

Kontakti:  

Ildze Pļavniece-Baršuka, Ķekavas novads

Tālr.: +371 26198265.

E-pasts: ildze@tvnet.lv

Facebook – Emīlijas gardumi

Instagram- @emilijasgardumi

 Piedāvājums:

Ildze Pļavniece-Baršuka nodarbojas ar saldas svētku sajūtas radīšanu kā svētkos, tā ikdienā. Pēc pasūtījuma viņa cep dažādus gardumus – šobrīd aktuālas ir ciparu un burtu kūkas, dažādas tortes, cepumi, ruletes un smalkmaizītes. Katrs var atrast kaut ko piemērotu savām garšas kārpiņām!

Konditorejas izstrādājumi ir gatavoti no kvalitatīvām un, iespēju robežās, Latvijā ražotām sastāvdaļām. Katrā izstrādājumā ielikta šķipsniņa mīlestības, kas būs sajūtams garduma baudītājam. Ildze Pļavniece-Baršuka uzsvaru liek uz dabiskumu gan sastāvā, gan noformējumā, vienlaikus nezaudējot eleganci. Nobaudot manus gardumus, lielākais kompliments, ko klienti konditorei izsaka, ka ir jūtama māju sajūta un garša katrā kumosā. Atbilstoši vēlmēm, kopā var radīt gardumus gan garšas, gan noformējuma ziņā tieši tādus, kā katrs vēlas!

Ildze Pļavniece-Baršuka ir divu meitiņu mamma – vecākā meitiņa ir bērniņš ar īpašām vajadzībām, tādēļ Ildzei atgriezties pilna laika darbā nav iespējas.  Viņa ir gandarīta, ka mīļo un tuvo cilvēku atbalstīta, savu sirdslietu – gatavošanu, pacēlusi jaunā līmenī un reģistrējusies kā mājražotāja.

 

© Rīgas plānošanas reģions. 2022 / Izstrādātājs
Paziņojums par sīkdatņu izmantošanu
Mūsu portālā tiek izmantotas sīkdatnes. Lietojot portālu, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. Uzzini vairāk!