Trešdiena, 2024. gada 3. jūlijs
Teksta izmērs:

Aicina pieteikties jaunuzņēmumus konkursa “CESAwards” nominācijās

28 Jūn, 2021

Līdz 16. jūlijam jebkuram ir iespēja pieteikt Latvijas jaunuzņēmumus dažādās “Global Startup Awards” Centrāleiropas reģionālā konkursa “CESAwards” nominācijās.

“Global Startup Awards” konkurss ir starptautiski nozīmīgs pasākums, kas palīdz jaunuzņēmumu atpazīstamību nacionālā, reģionālā un pasaules mērogā, izceļot spilgtākos sasniegumus. Tā ir iespēja iepazīties ar reģionāla un globāla mēroga vides dalībniekiem – partneriem, akseleratoriem, investoriem, dažādām nacionālām organizācijām, kā arī gūt pieredzes apmaiņu ar citiem jaunuzņēmumiem.

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra sadarbībā ar Latvijas Jaunuzņēmumu asociāciju “Startin.LV” jau ir nominējusi daudzsološus jaunuzņēmumus vairākās kategorijās. Līdz 16. jūlijam iespēja nominēt Latvijas jaunuzņēmumu vides pārstāvjus ir jebkuram. Nominētajiem jaunuzņēmumiem pašiem ir jāapstiprina dalība konkursā, norādījumus tie saņems e-pastā. Dalība ir bez maksas.

“Šis konkurss ir iespēja Latvijai parādīt sevi un izcelt mūsu labākos jaunuzņēmumus, tiem gūstot arī starptautisku atpazīstamību un pieeju vērtīgam jaunuzņēmumu ekosistēmas kontaktu tīklam. Īpaši lepojamies ar jau pērn šajā konkursā godalgas guvušajiem jaunuzņēmumiem “Castprint” un “Crassula”,” teic Katrīna Zelle, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras Jaunuzņēmumu atbalsta nodaļas vadītāja.

Nominēt iespējams ne tikai jaunuzņēmumus, bet arī akseleratorus, inkubatorus, kopstrādes telpas un aktīvākos nozares dalībniekus. Sīkāka informācija par kategorijām ir pieejama konkursa tīmekļa vietnē.

  1. augustā tiks paziņoti reģionālie finālisti un tiks atvērta publiskā balsošana. 1. septembrī balsojums beigsies.

Pērn Centrāleiropas jaunuzņēmumu konkursā CESAwards par jaunuzņēmumu ar lielāko sociālo ietekmi tika atzīts Latvijas “Castprint”, bet finanšu tehnoloģiju nozarē uzvaras laurus plūca “Crassula”, rakstīja Labs of Latvia. Par labāko akselerācijas programmu atzīta “Startup Wise Guys”, kas aktīvi darbojas arī Latvijā.

© Rīgas plānošanas reģions. 2022 / Izstrādātājs
Paziņojums par sīkdatņu izmantošanu
Mūsu portālā tiek izmantotas sīkdatnes. Lietojot portālu, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. Uzzini vairāk!