Trešdiena, 2024. gada 3. jūlijs
Teksta izmērs:

Starptautiskās pieredzes apmaiņas sanāksme un Rīcības plāna izstrāde par lietus ūdens apsaimniekošanu un uzraudzību

25 Jan, 2016

Rīgas plānošanas reģions sadarbībā ar Latvijas Vides un investīciju fondu un Fizikālās enerģētikas institūtu organizē Starptautiskās pieredzes apmaiņas sanāksmi un Rīcības plāna izstrādi par lietus ūdens apsaimniekošanu un uzraudzību, kas notiks š.g.27.janvārī Rīgas domē 511.telpā no plkst.10:00 – 15:00.

Vadoties no pašvaldību un ar lietusūdens apsaimniekošanu saistīto institūciju pārstāvju vēlmēm, esam aicinājuši Vācijas, Somijas un Igaunijas partnerus dalīties savā pieredzē par lietusūdens uzraudzību un apsaimniekošanu. Igauniju pārstāvēs Kaido Valjaots, kurš informēs par klāstera būtību un sekmēm Igaunijā, Samu Vuorela, (Somija) – par LOURA web lapas izveides mērķi (ūdens apsaimniekošanas mājas lapa), bet Sven Schulze (Vācija) iepazīstinās ar tarifu un ūdens apsaimniekošanu Hamburgā vadoties no ekonomiskās perspektīvas. Minētās tēmas tiks diskutētas angļu valodā.

Darba kārtības otra daļa plānota latviešu valodā ar mērķi diskutēt par jau projekta ietvaros izstrādātā Rīcības plāna pielāgošanu lietusūdens apsaimniekošanas vajadzībām Latvijas mērogā.

Mērķauditorija ir organizācijas, kas saistītas ar lietusūdens apsaimniekošanu un uzraudzību, un Rīgas plānošanas reģiona pašvaldības.

Sanāksme tiek organizēta ES Septītās pamatprogrammas Pētniecības un tehnoloģiju attīstība 2007.-2020.gadam projekta „Lietus ūdens plūsmas apsaimniekošana un uzraudzība Baltijas jūras sateces baseinā (BalticFlows)” ietvaros.

Lūdzu reģistrēties tiešsaistē līdz š.g. 26. janvārim:https://docs.google.com/forms/d/1r_C7wWBt1sebcI0INndtMfHT7oheWXdOpMmi5jsVMzk/viewform?c=0&w=1

Vairāk par BalticFlows projektu: http://www.balticflows.eu/

Semināra dienas kārtība_

Informāciju sagatavoja:

Sanita Jankovska

Rīgas plānošanas reģiona

BalticFlows projekta koordinatore

© Rīgas plānošanas reģions. 2022 / Izstrādātājs
Paziņojums par sīkdatņu izmantošanu
Mūsu portālā tiek izmantotas sīkdatnes. Lietojot portālu, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. Uzzini vairāk!