Piektdiena, 2024. gada 5. jūlijs
Teksta izmērs:

Notiks seminārs pašvaldībām par deinstitucionalizācijas projekta gaitu

12 Nov, 2019

Rīgas plānošanas reģiona (RPR) Deinstitucionalizācijas (DI) projekta komanda šī gada 20. novembrī tiksies ar reģiona pašvaldību sociālo dienestu un domju pārstāvjiem, lai pārrunātu sabiedrībā balstītu sociālo pakalpojumu infrastruktūras izveidi un pakalpojumu sniegšanu projekta mērķa grupām.

Tikšanās – seminārs notiks Rīgas domes 508. telpā (Rātslaukums 1, Rīga) 20.novembrī no plkst. 11.00-14.00.

Tikšanās pirmajā daļā RPR DI projekta vadītāja Annele Tetere iepazīstinās ar projekta aktualitātēm un DI plāna īstenošanas gaitu. RPR projekta finansiste Andra Rosicka un projekta jurists Igors Buķis – Fleitmanis sniegs ieteikumus sabiedrībā balstītu sociālo pakalpojumu organizēšanā (t.sk. jaunveidojamā infrastruktūrā) un par finanšu un juridiskajiem nosacījumiem.

Savukārt projekta otrajā daļā pašvaldības dalīsies ar praktisku pieredzi. Tukuma novada pašvaldības aģentūras „Tukuma novada sociālais dienests” direktore Ina Balgalve informēs par Centrālās un finanšu līgumu aģentūras veikto pārbaudi projekta ietvaros, kā arī sabiedrībā balstītu sociālo pakalpojumu organizēšanu pieaugušajiem ar garīga rakstura traucējumiem (t.sk. no VSAC).

Olaines novada pašvaldības aģentūras “Olaines sociālais dienests” Sociālo pakalpojumu nodaļas vadītāja Ingūna Zirne un Olaines novada Attīstības daļas projektu vadītāja Kristīne Ruļuka dalīsies pieredzē par sabiedrībā balstītu sociālo pakalpojumu organizēšana bērniem ar funkcionāliem  (t.sk. jaunveidojamā infrastruktūrā).

Seminārs notiks projekta Nr.9.2.2.1./15/I/002  „Deinstitucionalizācija un sociālie pakalpojumi personām ar invaliditāti un bērniem” ietvaros.

© Rīgas plānošanas reģions. 2022 / Izstrādātājs
Paziņojums par sīkdatņu izmantošanu
Mūsu portālā tiek izmantotas sīkdatnes. Lietojot portālu, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. Uzzini vairāk!