Piektdiena, 2024. gada 5. jūlijs
Teksta izmērs:

Daiga Mieriņa konferencē iepazīstinās ar mikromobilitātes infrastruktūras plānu

27 Mar, 2021

29. martā no plkst. 10.00 tiešsaistē Zoom platformā notiks konference “Zaļie ceļi Vidzemē – tūrismam un mobilitātei”. Tajā ar mikromobilitātes  infrastruktūras plānu reģionā iepazīstinās Rīgas plānošanas reģiona Attīstības padomes vadītāja Daiga Mieriņa.

Konferenci organizē Latvijas Zaļo ceļu asociācija un Vidzemes Tūrisma asociācija.

Programma

Konferencē apspriedīs tādas tēmas kā zaļie ceļi, veloceļi tūrismam un ikdienas mobilitātei, veloceļu un zaļo ceļu integrācija vienotā multimodālā koridorā: Rail Baltica, Via baltica un EuroVelo13 piemērs, kā arī sabiedriskais transports, ikdienas velomobilitāte un velotūrisma integrācija.

Diskusijās un konferencē piedalīsies Satiksmes Ministrs Tālis Linkaits, Latvijas Zaļo ceļu asociācijas prezidents Jānis Bordāns, kā arī pārstāvji no VSIA „Autotransporta direkcijas”, Rīgas un Vidzemes plānošanas reģioniem un Vidzemes novadu pašvaldībām. Paneļdiskusijā par zaļo ceļu un veloceļu attīstības Vidzemē nozīmi diskutēs Kocēnu novada domes priekšsēdētāja vietniece Evija Nagle, Cēsu novada domes priekšsēdētājs Jānis Rozenbergs, Valmieras pilsētas pašvaldības Attīstības nodaļas vadītāja Maija Zālamane, Amatas novada domes Tūrisma attīstības un sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Eva Koljera.

Saite uz Zoom platformu ŠEIT.
Ieejas dati:
Sanāksmes ID: 980 9924 4067
Parole: 655594

© Rīgas plānošanas reģions. 2022 / Izstrādātājs
Paziņojums par sīkdatņu izmantošanu
Mūsu portālā tiek izmantotas sīkdatnes. Lietojot portālu, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. Uzzini vairāk!