Piektdiena, 2024. gada 5. jūlijs
Teksta izmērs:

Baltic Loop ietvaros projekta partneri viesojās Latvijā

24 Jan, 2020

2020. gada 22 janvārī organizējām Rīgā notikušo starptautisko ieinteresēto personu sanāksmi. Tikšanās laikā dalībnieki tika iepazīstināti ar Latvijas Transporta vadlīnijām un dažādu mērogu projektiem gan Latvijā, gan ārvalstīs. Aptvertās tēmas parādīja, kā dažādās projektu iniciatīvas spēj palīdzēt sasniegt nacionālā un starptautiskā līmenī izvirzītos mērķus gads.

“Tādi projekti kā Baltijas cilpa ir ļoti svarīgi politikas īstenošanai valsts līmenī” – atzinusi Latvijas Republikas Satiksmes ministrijas pārstāve Inta Rozenšteine.

” № projekts, pat tādā mērogā kā Rail Baltica, būs efektīvs, ja netiks meklēta sinerģija,”-to teica Rail Baltica pārstāvis Ģirts Bramanis RB Rail Latvia vārdā. Viņš arī mudināja izmantot iespēju un dalīties ar attiecīgo informāciju un datiem starp Rail Baltica un Baltic Loop!

  

Interesantā diskusijā tika uzsvērti vairāki būtiski jautājumi, kuros visspēcīgākais risināja jautājumu par papīra stratēģijām un praktisko īstenošanu.

Apciemojām arī Ādažu novadu un Skultes ostu. Idejām, pieredzes apmaiņai un iespējamai sadarbībai tuvākajā nākotnē.

Ja vēlaties uzzināt sīkāku informāciju par tikšanās laikā apspriestajiem jautājumiem, skatiet jaunumus projekta mājaslapā: www.balticloop.eu

© Rīgas plānošanas reģions. 2022 / Izstrādātājs
Paziņojums par sīkdatņu izmantošanu
Mūsu portālā tiek izmantotas sīkdatnes. Lietojot portālu, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. Uzzini vairāk!